Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky se zázvorem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso odblaníme,opláchneme a osušíme.Maso nakrájíme na silnější plátky a rukou naklepeme.Pak maso osolíme,posypeme strouhaným zázvorem,pokapeme olejem a necháme maso odležet.V průběhu zalijeme částí červeného vína.Připravené,odleželé maso srovnáme na rozpálený olej na pánvi,pokapeme znovu červeným vínem a opečeme po obou stranách šest až osm minut podle tloušťky plátků.Na hovězí plátky můžeme jěště posadit sázená vejce.Hotové plátky vyndáme na mísu,podlijeme šťávou.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!