Máme rádi husté polévky jen tak k obědu.Takhle ji dělám já. Dám si vařit hovězí žebro. Do vajíčka na čaj si dám bobkový list, pár zrnek nového kořeni a celého pepře a spolu s jednou omytou neloupanou cibulí dám k masu vařit. Měkké maso vyjmu, nakrájím a koření a cibuli vyhodím. Do polévky přidám mraženou zeleninu – mrkev, petržel, celer, květák, brokolici, fazolové lusky, kapustičky,hrášek,mrkev,pórek, jarní cibulku.Mezi tím si z části kuřecích jater udělám těsto na knedlíčky. Někdy když jsem líná dělám noky.K poloměkké zelenině zavařím knedlíčky, přidám hodně opraná játra.Přidám vegetu, pepř, bylinkovou kostku, bylinky do polévky , libeček, petrželku, celerovou nať. Nakonec zvlášť uvařené drobení a maso