Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roláda

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso rozdělíme na 4 díly a rozklepeme z nich plátky, z obou stran je osolíme a opepříme, pak na 1 straně potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, vejci a zarolujeme. Aby rolády držely pohromadě, převážeme je kuchyňskou nití nebo zašpendlíme. Cibuli nakrájíme nahrubo, necháme na sádle zesklovatět a pak na ní zprudka opečeme rolády ze všech stran. Vše dáme do pekáče, podlijeme (pokud je potřeba) a dusíme do měkka. Výpek, který zůstal v pekáči, můžeme případně zahustit moukou. Na talíři můžeme rolády posypat nakrájenou jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |5. srpna 2013
dobré Odpovědět
jobovab |1. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!