Nejdříve si připravíme náplň: Polovinu hub si nakrájíme na malé kostičky, pórek na nudličky. Na pánev dáme rozehřát lžičku oleje, vložíme na něj houby a pórek, orestujeme, přidáme trochu soli, pepře, drceného kmínu, odstavíme a vmícháme vejce. Maso naklepeme, na každý plátek položíme anglickou slaninu, rozložíme spařené listy špenátu a rozdělíme připravenou náplń. Maso svineme do roládek a zajistíme nití nebo párátky. Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přihodíme roládky a restujeme, až se maso zatáhne. Zasypeme trochou papriky a vše zalijeme horkou vodou a dusíme. Asi čtvrt hodiny před dokončením přidáme k masu zbytek hub nakrájených na plátky a dodusíme doměkka. Šťávu vyrestujeme na tuk, zasypeme asi 2 lžičkami hladké mouky, zalijeme vodou a provaříme. Omáčku dochutíme a můžeme podávat.