Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí s pažitkovou omáčkou

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, vývar použijeme na omáčku. Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Do omáčky přidáme pepř, sůl, smetanu, dochutíme lžičkou cukru a nakonec vsypeme nasekanou pažitku. Necháme projít varem a vypneme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |25. dubna 2021
Ano,len ten recept by som upravil.Mesko nie do studenej vody(to sa robí ak chceš mať polievku-vývar)ale do horucej vody aby bolo to mesko šťavnaté a nie ako vyvarené drevo.do tej omáčky stačí aj slabý vývar a korenie. Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Zajímavé, zkusím :-) Odpovědět
Aggie|25. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!