Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí srdce trochu jinak

Autor receptu: majdalenka (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme špek, osmažíme a přidáme na proužky nakrájené hovězí srdce. Necháme zatáhnout, lehce podlijeme a pak dusíme v tlakovém hrnci asi hodinu. Pokud máme maso dostatečně měkké, přidáme na proužky nakrájený salám, okurky a papriku promícháme a pomalu dusíme, dokud paprika nezměkne . Mezi tím přidáme koření čína, zeleninovou kostku(masox), protlak, hořčici, koření a nakonec osolíme. Podáváme s rýží, vařeným nebo v troubě pečeným bramborem, jak kdo má rád.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |18. září 2013
uloženo :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!