Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí v rajčatové omáčce

Autor receptu: šebi72 (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vařící vody dáme bujon a chvilku povaříme. Maso nakrájíme na kostky,osmahneme na oleji.Maso předěláme na talíř a do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibuli,česnek, na proužky papriku,dusíme asi pět minut. Přidáme ml.papriku,zpátky opečené maso,rajčata i se šťávou.Osolíme,opepříme dle chuti. Směs předěláme do zapekácí mísy,podlijeme vývarem a dusíme v troubě, zakryté, hodinu,pak odkryjeme a pečeme ještě půl hodiny. Podáváme s rýží nebo i s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

bobzbrd|20. ledna 2015
Nejprve dám na sádlo cibuli, orestuji, přidám ostatní. Přihodím maso a pokračuji dle receptu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!