Maso rozkrájíme tak, ať máme 2 pláty, z obou dvou stran naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme hořčicí a na každý plát dáme 1/4 nakrájené cibule. Stočíme do závitku a dobře sepneme kovovými jehlami. Na pánev dáme máslo, rozpustíme a závitky na něm rychle z každé strany opečeme. Dáme do tlakového hrnce i s výpekem, přidáme zbytek nakrájené cibule, česnek nakrájený na plátky, koření China a zalijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka - asi 30 minut, podle toho jaké máme maso. Maso vytáhneme, podle potřeby přidáme vývar a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a krátce povaříme. Jehly z masa vytáhneme, závitky rozřežeme na polovinu a vložíme zpět do omáčky. Podáváme s bramborem nebo rýží.