Staňte se našimi fanoušky na:

Hřibová česnečka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 2 krajíce staršího chleba
  • celý černý pepř
  • nať petrželky
  • 200 g čerstvých hřibů
  • 1,2 l vody
  • 4 stroužky česneku

Pracovní postup:

Očištěné a nakrájené houby zalijte vodou, osolte, přidejte celý černý pepř a uvařte doměkka. Před koncem vaření přidejte prolisovaný česnek. Na kostky nakrájený chléb opečte na oleji a spolu s posekanou petrželovou natí přidejte k česnečce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!