Staňte se našimi fanoušky na:

Hrníčková mramorová buchta

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tmavé těsto: 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek hrubé mouky 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek mléka 3/4 hrnku oleje 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr 2 celá vejce 2 lžíce kakaa Světlé těsto: 2 tvarohy 1 hrnek cukru 1 hrnek mléka 1 vanilkový pudink 1 vanilkový cukr 2 vejce. Z tmavého těsta odlijeme 3/4 hrnku. Zbytek nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech . Potom po lžičkách nalijeme světlé těsto a na to (nacákáme) zbytek tmavého těsta z hrnku. Pečeme asi 30 - 40 minut na 170°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.sucha.50 |19. června 2013
dělám podobně Odpovědět
Jirulle |19. června 2013
1* Odpovědět
Jirinaja |19. června 2013
mňamka Odpovědět
milmach |19. června 2013
dobrá Odpovědět
-Suiteki |17. června 2013
Děláváme je výborná :) Odpovědět
Pavluška |17. června 2013
Dělám podobný a přidávám strouhané jablíčko. Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,určitě se bude hodit Odpovědět
silvie.andrejkova |17. června 2013
1+++ Odpovědět
pavlinf |17. června 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!