Staňte se našimi fanoušky na:

Hrníčkový jahodový krém

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo, Heru a cukr ušleháme do lehké pěny ( nejlépe šlehačem ) a po částech do ní zašleháme rozmačkané jahody. Jahody musí mít pokojovou teplotu, jinak se krém srazí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |20. ledna 2014
Vypadá to skvěle Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Jindriska8 |10. ledna 2014
Vyzkouším! Odpovědět
dinulinka|7. ledna 2014
skusím... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!