Staňte se našimi fanoušky na:

Hroznová ledová tříšť

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a okapané hrozny rozmačkáme a přecedíme přes síto, abychom získali asi 5 dl hroznové šťávy. Přidáme sklenku grappy a cukr, promícháme s nechámne částečně zmrazit. Pak směs promícháme a opět necháme částečně zmrazit. Kuličky hroznového vína zlehka potřeme želetinou (rozpuštěnou v troše vody) a obalíme v krupicovém cukru. Do každého poháru dáme několik lžic ledové tříště a ozdobíme hrozny obalenými v cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
Vypadá to moc dobře. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!