Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušková povidla

Autor receptu: Vlasta78 (81 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky se musí očistit, oloupat a vyjadřincovat a pak se teprve krájí na kostky, které pomačkáme nebo rozmixujeme. Pak je dáme do hrnce a trošku podlijeme vodou a dáme cukr krystal a vaříme. Potom jak to přejde dvakrát varem dáme ještě skořici, vanilkový cukr a kyselinu citronovou a necháme ještě přejít varem naposledy. Ještě horké plníme sklenice a hned je víkem otočíme dolů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |12. května 2013
super, díky Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Lucie10 |9. května 2013
SUPER Odpovědět
nikita066 |9. května 2013
díky Odpovědět
maka |8. května 2013
jééé mnam Odpovědět
šupina73|9. května 2013
uloženo,v létě se bude hodit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!