Žloutky utřete s cukrem a vodou do pěny. Přidejte prosátou mouku s kypřicím práškem a nakonec vmíchejte ušlehaný sníh z bílků. Hotové těsto rozetřete na dva plechy s vyšším okrajem, které jste vymazali tukem a vysypali moukou. Pečte v předehřáté troubě při 180 stupních zhruba 20 minut. Po upečení nechte krátce vychladnout na plechu a pak vyklopte. Hrušky i s nálevem rozmixujte a přilijte k nim rum. Jeden piškotový korpus rozdrobte a smíchejte s hruškovým pyré. Druhý korpus potřete zavařeninou a na ni rozetřete punčovou náplň. Dejte ztuhnout. Mléko přiveďte k varu a přidejte k němu kokos. Krátce povařte a nechte vychladnout. Změklé máslo utřete s cukrem do pěny a smíchejte s kokosovou hmotou. Kokosovou náplň rozetřete na povrch punčové náplně a ozdobně přestříkejte rozpuštěnou čokoládovou polevou. Dejte do lednice ztuhnout. Po ztuhnutí nakrájejte nožem namočeným v horké vodě na kostky. Celou hrušku opláchněte, nakrájejte na tenké plátky a řezy jimi ozdobte.