Staňte se našimi fanoušky na:

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle osmažíme kmín, pokrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme mouku, bobkové listy a droby (srdce, žaludky...) nakrájené na kousky. Zalijeme vývarem a vaříme 25 minut. Nakonec zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Játra a chléb rozmixujeme, přidáme prolisovaný česnek, žloutek a majoránku. Osolíme a opepříme. Necháme 15 minut stát, aby směs zhoustla. Vaříme v polévce nebo v osolené vodě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Typicky podzimní jídlo. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!