Staňte se našimi fanoušky na:

Husí tlapky(klínky)

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme si klasické, nudlové těsto. Nakrájíme na pásy o šířce 5cm, navrstvíme na sebe a krájíme-cik,cak -tvar klínu.Těstoviny uvaříme a scedíme. Menší hlávku zeli nakrouháme. Do hrnce dáme cca 50-70g sádla, rozpálíme a zasypeme 2 lžíci cukru. Necháme slabě zkaramelizovat. Přidáme zelí, trochu soli a za občasného míchání dusíme na mírném plameni. Můžeme i malinko podlít vodou(1 dcl). Na konci dušení zeli opepříme a přidáme těstoviny. Vše řádně promícháme a servírujeme. Můžeme posypat i kostičkami slaniny, nebo uzeného. Toto jídlo má mít nasládlo-pikantní chuť. Komu se nechce dělat těstoviny, může použit fleky, no domácí je domácí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |23. června 2013
ukladám Odpovědět
lucie.ruliskova |23. března 2013
zajímavé Odpovědět
any20 |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!