Staňte se našimi fanoušky na:

Islandská svíčková

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolenou a opepřenou svíčkovou opečeme v kastrolu na rozpáleném másle.Na pánvi osmažíme na kousku másla na drobno pokrájenou cibuli a pokrájené žampióny.Až jsou žampióny měkké vložíme je do kastrolu ke svíčkové a na její povrch dáme ovařené listy červeného zelí a vše prikryjeme plátky slaniny,kterou posypeme mírně osolenou strouhankou.Maso pečeme v horké troubě asi 20 minut.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |15. září 2013
super recept ;) Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |28. června 2013
Pěkný recept, uložím a vyzkouším, díky :-) Odpovědět
david.kruml.1 |4. června 2013
tak to můžu Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |1. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!