Staňte se našimi fanoušky na:

Istarska mineštra

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kost od pršutu dejte vařit s fazolemi, cibulí, bobkovým listem (můžete přidat mrkev s celer) a pepřem. Když maso odpadne od kosti, vyndáme ji. Zbytky masa nakrájejte na kousky a vraťte do vývaru. Přidejte na kostičky nakrájené brambory, rajčatový protlak (pasatu) a dosolte. Podává se jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
EvaV |13. listopadu 2014
miluji jídla z jednoho hrnce (Y) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!