Staňte se našimi fanoušky na:

Italská čočkovice

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dvou lžících másla a třech lžících olivového oleje dozlatova osmahneme velkou pokrájenou cibuli. Přidáme dvě karotky a třetinu bulvy celeru nastrouhané nahrubo a deset minut smažíme. Přidáme plechovku konzervovaných rajčat a 200 g den předem namočené scezené čočky a dvě lžíce sekané celerové nati. Přilijeme 3/4 l zeleninového vývaru a vaříme asi 30 - 40 minut, dokud čočka nezměkne. Osolíme, opepříme, přidáme lžíci másla a přisypeme 3 lžíce strouhaného parmazánu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |28. března 2013
To bych si pochutnala. Odpovědět
lvodakova |26. března 2013
vypadá skvěle, určitě uvaříme Odpovědět
lucie.ruliskova |23. března 2013
sussan : je cítit celerem, ale decentně Odpovědět
Janka D. |22. března 2013
lákavá čočka Odpovědět
sussan |21. března 2013
Trochu se bojím toho celeru, jeho chuť nemusím, není moc cítit? Jinak to vypadá báječně. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!