Staňte se našimi fanoušky na:

Italské Tiramisu

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1, Mascarpone 3ks rozšleháme,přidáme 3 rozkvedlané žloutky s 80g moučkového cukru a balíčekem vanilkového cukru a rozšleháme. 2, Našleháme si 2 šlehačky se ztužovačem a přidáme 100g moučkového cukru. Dále si vyšleháme 3 bílky v sníh se špetkou soli (aby se nám lépe šlehal) a pomalu vmícháme ke šlehačce a vlijeme 1 lžící rumu. 3.Uvaříme si silnou Presso kávu a do ní vlijeme 1 lžící rumu. (Pro lepší chuť). Naskládáme si na tác cukrářské piškoty a důkladně je pokapeme kávou. 4. Šlehačkový krém vmícháme do krému Marcarpone a pořádně vyšleháme. 5.Na piškoty nandáme menší polovinu krému,rozprostřeme po celé ploše piškotů a proložíme opět piškoty.(Piškoty jen jemně položíme na krém),které opět pokapeme kávou. 6. Zde rozprostřeme zbytek krému větší polovinu do hladka a zasypeme středně vrstvou kakaa. 7.Vložíme do lednice a necháme den odležet a vychladnout. Poté nařežeme na kousky a podáváme. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |19. dubna 2013
Vypadá to velice lákavě určite vyzkouším Odpovědět
monies87 |19. února 2013
super Odpovědět
klara4 |13. února 2013
nádhera Odpovědět
pavlinf |28. ledna 2013
lákavé Odpovědět
Marika|15. února 2013
Hloupost. Vlastním Italský recept a šlehačka se ztužovačem v něm opravdu není. Nevydávej to za "pravé Italské" když nevíte, jak pravé vypadá. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!