1, Mascarpone 3ks rozšleháme,přidáme 3 rozkvedlané žloutky s 80g moučkového cukru a balíčekem vanilkového cukru a rozšleháme. 2, Našleháme si 2 šlehačky se ztužovačem a přidáme 100g moučkového cukru. Dále si vyšleháme 3 bílky v sníh se špetkou soli (aby se nám lépe šlehal) a pomalu vmícháme ke šlehačce a vlijeme 1 lžící rumu. 3.Uvaříme si silnou Presso kávu a do ní vlijeme 1 lžící rumu. (Pro lepší chuť). Naskládáme si na tác cukrářské piškoty a důkladně je pokapeme kávou. 4. Šlehačkový krém vmícháme do krému Marcarpone a pořádně vyšleháme. 5.Na piškoty nandáme menší polovinu krému,rozprostřeme po celé ploše piškotů a proložíme opět piškoty.(Piškoty jen jemně položíme na krém),které opět pokapeme kávou. 6. Zde rozprostřeme zbytek krému větší polovinu do hladka a zasypeme středně vrstvou kakaa. 7.Vložíme do lednice a necháme den odležet a vychladnout. Poté nařežeme na kousky a podáváme. Dobrou chuť.