Staňte se našimi fanoušky na:

Italsko - česká polévka

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, sůl a krátce orestujeme. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a rajčatový protlak. Podlijeme vývarem a polévku přivedeme k varu. Pak zmírníme oheň a pomalu vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Pak vše rozmixujeme a podle potřeby můžeme rozředit vývarem. Dochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a špetkou skořice. ( Můžeme i zvlášť uvařit polévkové těstoviny a přidat je do polévky, až je hotová. ) Podáváme s plátky bagety, na kterou jsme dali rozpéct do trouby sýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!