Staňte se našimi fanoušky na:

Ivetica-Bramborizza

Autor receptu: IVETULIATKO (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

zemiaky postruhané vytlačíme z nich šťavu a dáme na rozohriatu panvicu (jemne potretú olejom) v hrubšej vrstve posolíme a chvilku zapečieme potom otočíme a oslíme druhú stranu na ktorú poukladáme salámu ,cibulu ,paradajku ,uhorku ,papriku a posypeme korenim a zalejeme rozšlahaným vajíčkom prikryjeme a zapekáme pokial to nezačne pekne voniať asi 15 minut.Potom posypeme syrom a prikryte zapečieme aby sa nám syr roztiekol.Dáme na tanier a ozdobime kečupom(tatarskou omačkou) a podávame

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |13. února 2014
také dělám ale u nás tomu říkáme RYCHLÝ BRAMBOR Odpovědět
sari |11. února 2014
Zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!