Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný mošt

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nastrouháme je. Necháme je vykapat přes sítko, poté je přes sítko vyždímáme. Šťávu plníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při teplotě 85-90 °C (podlité do čtvrtiny výšky sklenic vodou).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
V případě velkého množství jablek... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!