Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný rosol

Autor receptu: simm (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme a nastrouháme. Dáme je podusit s vodou a cukrem. Mezitím si v misce s vodou rozmícháme pudinkový prášek (dle návodu). Po zhruba deseti minutách vzniklou směs pomalu přilíváme do jablečného rosolu, dokud nezíská tu správnou konzistenci. Já mám radši opravdu hustý, takže stačí minutka, dvě. Rada č. 1: Většina lidí nechá rosol vystydnout a až poté jej konzumuje. Já jej mám však radši horký, což si myslím, že je chuťově lepší, tak určitě vyzkoušejte! Rada č. 2: Pudinkový prášek se běžně dává vanilkový. Když však zkusíte třeba malinový, bude rosol sladší a "barvitější." Dejte mi vědět, jak Vám chutnalo!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |4. června 2013
skusim Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
výborný nápad Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
dobrý to asi bude Odpovědět
gwendy |12. května 2013
podobně dělá maminka Odpovědět
Uzzi1 |11. května 2013
dobré, udělám Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Zajímávé, ráda vyzkouším Odpovědět
jitulka |11. května 2013
také dělám, s citronovým pudinkem Odpovědět
A |11. května 2013
jen bych ochutnala Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, to je dobrota.. ;o) Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
paráda :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!