Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlová kašička

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly přebereme a spaříme vodou. Vsypeme je za stálého míchání do vroucí osolené vody a zvolna vaříme. Když se voda začíná vyvařovat, přiléváme mléko a za občasného míchání na mírném ohni dovaříme doměkka. Ještě než jsou jáhly zcela měkké, přidáme k nim nahrubo nastrouhané jablko a vaříme do změknutí. Kaši posypeme skořicovým cukrem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

nikita066 |6. května 2013
hm, mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!