Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhly se špenátem

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly propereme studenou vodou, spaříme , slijeme , znovu zalijeme studenou vodou a dáme vařit, při vaření hlídáme, osolíme, ochutíme solčankou, po deseti minutách stáhneme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Mezitím dáme na trošku oleje osmahnout nakrájenou cibulku a rozpustíme na ní špenát. Přidáme k němu vajíčko a ochutíme ho solí a česnekem. Jáhly vmícháme do špenátu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |6. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |6. května 2013
ukládám Odpovědět
jana.h |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!