Jahodovou polevu rozehřejeme ve vodní lázni a po lžičce nalijeme do silikonových formiček na čokoládu, já je ještě nemám, takže používám silikonové formičky na led z Ikea a úplně to stačí. Štětečkem polevu opatrně rozetřeme i po stěnách formičky. Takže bude pokryté dno a stěny. Dáme do lednice ztuhnout. Nespěchejte, nechte ji tam dost dlouho, klidně i přes noc. Opět ve vodní lázni si rozehřejeme nutellu nebo jiný čokoládový lískooříškový krém, tak aby měla tekutou konzistenci a do každé formičky trochu kápneme, zase necháme pořádně ztuhnout a do třetice završíme jahodovou polevou, necháme důkladně ztuhnout v lednici, opatrně vyloupneme a dáme do papírových košíčků. Je to strašně jednoduché, výsledek velice efektní, ale výroba pralinek vyžaduje trpělivost. Několik dávek jsem si zničila, když jsem je nenechala dostatečně ztuhnout.