Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová šťáva

Autor receptu: jitulka (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody ve vrstvách prosypeme cukrem - končíme cukrem. Necháme na chladném místě stát 3-4 dny. Potom scedíme, mírně prolisujeme, přidáme vodu, zahřejeme k varu , přidáme kyselinu a 2 min. povaříme. Lijeme do čistých lahví, zavíčkujeme a položíme, tak aby bylo víčko pod hladinou, do vychladnutí. Ze zbylých jahod dělám jahody do jogurtu: nandám je do skleniček, zaliju vodou, zavíčkuju a zavařím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.sucha.50 |3. června 2013
super Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
vyzkouším, díky za recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!