Nejdříve si připravte korpus. Podle toho kolik máte času, můžete upéct buď malé košíčky nebo jeden velký koláčový korpus nebo koupit hotový korpus v obchodě. Na malé košíčky připravte těsto z: 210g hladké mouky, 30g přírodního cukru (Palmový cukr mletý), 100g změklého másla a 2 žloutků. Vše dobře promíchejte a zpracujte nelepivé těsto. Těsto nechte hodinu uležet a pak vtlačujte do formiček. Pečte cca 15 minut na 200°C. Jahodová náplň: 1/2 hrnku tapioky namočte do vody na 2 hodiny. Po 2 hodinách přendejte do hrnce a nechte pouze tolik vody, aby bylo možné kuličky rozmixovat. Rozmixujte ponorným mixérem. Přidejte dvě hrstě česrtvých omytých jahod a 2-3 lžíce přírodního cukru (Palmový cukr mletý). Vše znova umixujte dohladka. Jahodovou směs pomalu přiveďte k varu. Jakmile krém začne vařit, snižte teplotu a vařte cca 15 minut v nezakryté nádobě, aby se odpařilo co nejvíc vody. Promíchávejte odspodu, protože tapioka ihned želíruje. Jakmile krém zhoustne, stáhněte ze sporáku, nechte pár minut vychladnout, naplňte korpusy a ozdobte čerstvým ovocem. Pozn.: Palmový cukr má velmi nízký glykemický index, na rozdíl od třtinového nebo řepného.