Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Sladké recepty
Jahodové pusinky 1
Jahodové pusinky 1
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
1 hod.
PT60M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
125 g mouky hrubé
125 g másla
130 g žervé
500 g jahod
4 vejce
2 balení vanilkového cukru
4 lžíce třtinového cukru
Pracovní postup:
Jahody nakrájíme na kousky (pár celých si můžeme nechat na ozdobu).
Z másla, cukru a hrubé mouky připravíme drobenku.
Šest zapékacích mističek si vymažeme máslem. Na dno upěchujeme drobenku.
Žervé vyšleháme s jedním vanilkovým cukrem a žloutky. Nalijeme do formiček na drobenku.
Na to dáme jahody.
Pečeme 25 minut na 160 °C.
Bílky vyšleháme s druhým vanilkovým cukrem v tuhý
sníh
. Ten rozdělíme na formičky a ještě 5 minut zapečeme.
Zkuste také
Mřížkový švestkový koláč
45
0
0
Čokoládové makronky podle sonizny
60
3
5
Zelená avokádová pěna
20
0
0
Bílý sen
60
12
18
Koláč naší mamky
60
12
10
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Jana Konečná
|
2. března 2016
super
Odpovědět
sonizna
|
17. září 2014
Jahody jsou výborné v kombinaci s vanilkou, rebarborou či lesními plody.
Odpovědět
objev
|
11. září 2014
Místo jahod můžeme použít směs lesního ovoce.
Odpovědět
objev
|
11. září 2014
Na ozdobu použijeme mátu a čerstvé ovoce.
Odpovědět
hadicevlcice
|
9. řijna 2014
dobre 1
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.