Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Sladké recepty
Jahodové variace
Další fotografie
Jahodové variace
Autor receptu:
Bábrle Inka
(1292 receptů)
Bábrle Inka
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
10 min.
PT10M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
cukr krupice
bílý jogurt
šlehačka
libovolné množství jahod
kandované ovoce
pomeranč
rybíz
čokoláda
mandle
ořechová poleva
pistáciové oříšky
vlašské ořechy
karamel
želatina
Pracovní postup:
ČOKOLÁDOVÉ : jahody namočíme do vlažné rozpuštěné čokolády, posypeme plátky mandlí a necháme v chladničce ztuhnout.
BAREVNÉ: jahody potřeme rozpuštěnou želatinou a obalíme v krupicovém cukru a nasekaném kandovaném ovoci.
ŠLEHAČKOVÉ: jahody podáváme se šlehačkou a zmrazeným drobným ovocem (např.rybízem), ozdobené lístky máty.
OŘECHOVÉ: jahody namáčíme do ořechové
polevy
na dorty, posypeme je nasekanými vlašskými ořechy a necháme v chladničce ztuhnout.
KARAMELOVÉ: jahody namáčíme v tekutém, částečně vychladlém karamelu, pak je obalíme v nasekaných pistáciových oříšcích a necháme v chladu ztuhnout.
JOGURTOVÉ: jahody podáváme s našlehaným jogurtem a kousky nakrájeného pomeranče.
Zkuste také
Hovězí svíčková s čokoládou
45
3
0
Pomerančové cookies máčené v čokoládě
100
2
3
Cookies s úlomky dvojí čokolády
30
1
2
Sýr Brie s karamelem
60
0
1
Vanilkové semifreddo s mléčnou čokoládou
100
1
1
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Hrabča
|
28. května 2013
super tipy
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.