Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový jam.

Autor receptu: *RRR (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pěkné jahody složíme vrstveně s cukrem do nerezového hrnce a chladu uložíme do druhého dne.Druhý den slijeme šťávu a svaříme ji hustěji,při čemž sbíráme pěnu.Když se pěna netvoří,vložíme do šťávy jahody a povaříme je 15 minut.Pak jam nalijeme do skleniček,uzavřeme je a uložíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|2. června 2014
vyzkouším 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!