Staňte se našimi fanoušky na:

Jarní kuře na rožni s tatarskou omáčkou

Autor receptu: R5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnutá kuřata rozpůlíme,přičemž vyndáme žeberní kostičky.Osolíme,opepříme a pečeme prudce na oleji na přímém ohni. Hotové porce přeléváme rozpáleným čerstvým máslem. Podáváme s tatarskou omáčkou a s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!