Čerstvou zeleninu (pórek, fazolky, hrášek, bílá paprika bez žeber a semen, mladé kukuřičky, rajčata spařená oloupaná bez semen) očistíme a pokrájíme. Vše mimo rajčat a hrášku dáme do hrnce a krátce podusíme. Pokud použijeme mraženou zeleninu dáváme všechnu najednou. Na předehřáté pánvi rozpálíme olej, přidáme kuřecí maso, osolíme, opepříme a zakápneme worcestrem. Před tím, než je maso hotové, přidáme česnek a 30 vteřin smažíme - NESMÍ ZHNĚDNOUT. Nakrájíme cibuli a v hrnci s olejem ji osmahneme dozlatova, přidáme rýži a pražíme ji s cibulí 1 minutu. Přidáme směs z pánve, dušenou zeleninu a bílé víno, které necháme odpařit. Za stálého míchání postupně přidáváme vývar, který necháváme vypařit dokud rýže nebude hotová. Do směsi v hrnci nakonec přidáme na kousky nakrájená rajčata a hrášek (zelenina musí ještě křupat), a posypeme strouhaným sýrem.