Staňte se našimi fanoušky na:

Játra s jablky z Kostomlátek

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra, slaninu, cibuli, jablka nakrájíme na plátky, párky oloupáme a nakrájíme na kolečka. Napichujeme na jehlu střídavě plátek jater, slaniny, cibule, párku a jablka... Smažíme na rozpáleném tuku, lze i grilovat. Solíme až hotové, lze potřít hořčicí, kečupem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |30. července 2013
dobrota Odpovědět
wieruska |30. července 2013
dobré Odpovědět
-1 |29. července 2013
dobrota Odpovědět
Georgina |29. července 2013
o.k. Odpovědět
holub|21. února 2014
chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!