Staňte se našimi fanoušky na:

Játrová omáčka od maminky

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji si orestujeme cibulku do zlatova, přidáme kmín, játra nakrájená na kousky a necháme je zatáhnout, pak vlijeme vodu a játra uvaříme do měkka, zahustíme moukou, přidáme sůl, majoránku. A kdo nemá rád kusy jater v omáčce jako já,může si omáčku tyčovým mixérem rozmixovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |11. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Kůťa|15. řijna 2013
Játrov omáčka se dělá z mletých jater, proto se jmenuje játrová. Tady to jsou játra v omáčce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!