Staňte se našimi fanoušky na:

Játrové jehly se zeleninou

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra odblaníme a nakrájíme na plátky, potom na čtverečky, slaninu nakrájíme na plátky, potom také na čtverečky, cibule na půlky, kapie (papriky) na kousky, okurky na silnější kolečka. Potraviny napícháme střídavě na 4 jehly, s výjimkou slaniny je potřeme olejem, opepříme je a grilujeme po jedné straně 7-8 minut, pak je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. Jehly osolíme a podáváme s různě upravenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!