Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduchá luxusní kari čína

Autor receptu: preclíček007 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejlépe den předem nakrájíme maso na kostičky, dáme do mísy,přidáme olej, majoránku, provensálské koření , pepř a kari (další koření dle chuti). Zamícháme a dáme odpočívat do lednice. Poté přivedeme k varu vodu, do které přidáme 1 hřebíček, sůl a 2 lžičky kari. Do vody dáme vařit sáčky rýže. Necháme na oleji zesklovatět cibulku, na ní poté přidáme maso a mícháme do té doby než se zatáhne, poté podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a necháme vařit než bude maso hotové, můžete dál dochucovat. Na másle restujeme mraženou zeleninu, já doporučuji benátskou směs, lze jí sehnat prakticky v jakémkoliv obchodě. Naložíme vše na talíř a dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |25. června 2013
dobré Odpovědět
Lenny |21. června 2013
mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!