Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduché tresčí filety

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rybí filety opláchneme pod studenou vodou a osušíme. Poté je obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem. Přebytečnou mouku lehce oklepeme. Ve větší pánvi rozehřejeme polovinu másla a polovinu oleje a přidáme dva filety kůží nahoru. Smažíme je asi 3-4 minuty z každé strany dozlatova. Peté je vyjmeme a udržujeme teplé. Pánev vytřeme kuchyňskou utěrkou a rozehřejeme v ní zbývající máslo a olej. Stejným způsobem osmažíme zyblé filety. Rozdělíme je pak na talíře, ozdobíme petrželí a servírujeme s plátkem citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!