Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí burger s gorgonzolou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Housku rozpůlíme a opečeme na grilu řeznou stranou dolů. 2) Z mletého masa vytvarujeme bochánek, uprostřed uděláme důlek a grilujeme 4 minuty z každé strany. 3) Jablko nakrájíme na měsíčky 0,5 cm tlusté a také je krátce grilujeme. 4) Poté co maso poprvé otočíme, dáme na opečenou stranu jablko a gorgonzolu a necháme roztavit. 5) Spodní i horní díl housky potřeme kečupem. Na spodní díl dáme špenátové listy, na to maso, červenou cibuli a horní díl burgeru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Doporučuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!