Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí bylinkový burger

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozehřejeme gril nebo rožeň, ve velké míse smícháme mleté maso, strouhanku, cibuli, bylinky (např. mátu, rozmarýn, tymián), vejce jablečnou šťávu, sůl a pepř. Z této hmoty uděláme 4 burgery a tence je potřeme olejem. Položíme je na grilovací rošt a opékáme po každé straně 3-4 minuty. Burgery vložíme do rozpůlených žemlí a obložíme je salátovými listy a plátky rajčat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!