Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí karbanátek po řecku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajče nakrájíme na plátky, salát a papriku na nudličky, jednu cibuli na kolečka, druhou na kostičky, olivy nasekáme a sýr rozdrobíme.Maso promícháme s kostičkami cibule, sýrem a olivami, opepříme a osolíme.Vytvarujeme 4 karbanátky a smažíme na oleji 6 minut po každé straně.Jogurt smícháme s mátou a prolisovaným česnekem.Dalamánky rozpečeme, rozkrojíme, do každého dáme salát, karbanátek, papriku, cibuli a rajčata a na závěr pokapeme jogurtovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!