Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotletky v bylinkové marinádě

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí kotlety naporcujeme a lehce naklepeme. Na jemno nasekaný česnek promícháme s bylinkami. Kotletky osolíme, opepříme a naskládáme do pekáčku vedle sebe, posypeme je bylinkovou směsí, pokapeme olejem a necháme v chladu marinovat do druhého dne. Řapíkatý celer s mrkví nakrájíme na plátky. Kotletky opečeme na oleji, podlijeme vínem a v troubě ještě krátce dopečeme. Zeleninu zprudka opečeme na oleji, osolíme a přidáme k masu. Příloha: opečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!