Jehněčí ledviny omyjeme a osušíme. Podélně je rozpůlíme a odstraníme nečistoty a "žlázy". Ledvinky namočíme do vody a necháme vyčistit. Necháme je vždy asi 2 - 3 hodiny a pak vodu vyměníme. Prakticky postupujeme jako u vepřových ledvin. Jehněčí jsou ale křehké a nemají typickou odpornou vůni. Ledvinky pak vyjmeme, opláchneme a opatrně osušíme. Lehce je posypeme grilovacím kořením a necháme asi 5 minut odpočinout. Jehněčí ledvinky vložíme na rozpálený gril a grilujeme z obou stran dozlatova. Doporučuji je častěji otáčet. Zůstanou křehké a šťavnaté. Jehněčí ledvinky sundáme z grilu, necháme asi 2 minuty odpočinout a můžeme servírovat. Je to opravdu chuťovka, takže není třeba jídlo něčím doplňovat - pečivem, salátem nebo čímkoliv jiným.