Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí maso se špenátem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjeme, vložíme do vody a dáme vařit. Z poloviny uvařené maso pak vyndáme, necháme ho vychladnout a nakrájíme na větší kousky. Špenátové listy očistíme, odstraníme stopky, omyjeme a nakrájíme. Rozehřejeme si olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, přidáme nakrájenou cibulku a špenát. Podusíme a přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, opaprikujeme, zamícháme a zalijeme vývarem z masa. Vaříme, dokud vše nezměkne. Na konec přidáme mouku smíchanou s trochou vody. Zamícháme a vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!