Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí v listovém těstě

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špenát poduste, osolte, opepřete a přidejte prolisovaný česnek. Čisté osušené maso okořeňte na oleji ze všech stran. Listové těsto rozválejte, poklaďte šunkou a špenátem, do středu položte maso a zaviňte. Potřete žloutkem a na vymaštěném plechu pečte 30-35 minut. Vhodná příloha jsou restované brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!