Do studené vody vložíme kosti a přivedeme k varu. Okořeníme šafránem a vaříme 15 minut. Přidáme rybí steaky a 5 minut povaříme. Steaky velmi opatrně vyjmeme, položíme je na papírovou utěrku a zlehka osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na centrimetrové kostičky, které orestujeme na oleji. Orestovanou zeleninu podlijeme scezeným rybím vývarem a povaříme, až zcela změkne. Hrnec odstavíme z plamene a odebereme 1/4 zeleniny na ozdobení. Zbytek rozmixujeme na hladký krém a osolíme a opepříme drceným pepřem. Zalijeme smetanou a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme několika kapkami citronu a přidáme kousky uvařené zeleniny a nakrájené maso z rybích steaků. Polévku podáváme pokapanou smetanou, doplněnou snítkou kopru a ozdobenou kuličkami kaviáru.