Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný salát z kapra

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • švédská omáčka
  • 400 g kapra (vařeného)
  • 400 g rýže (vařené)

Pracovní postup:

Maso z vykostěné ryby rozeberte nebo rozkrájejte na malé kousky. Potom promíchejte s rýží a švédskou omáčkou. ŠVÉDSKÁ OMÁČKA - příprava: 1 větší oloupané jablko, 1 dl bílého vína, 1 velká majolka, 1/2 kelímku zakysané smetany, citron, 2 lžíce nastrouhaného křenu, 1 lžička cukru, mletý pepř, sůl Oloupané jablko bez jádřince pokrájejte na malé kousky, pak zalijte vínem a poduste na kaši. Jablečnou kaši prolisujte, smíchejte s majolkou, nastrouhaným křenem, zakysanou smetanou, cukrem a kořením. Nakonec dochuťte citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |13. května 2014
To může být dobré, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!