Staňte se našimi fanoušky na:

Jihoamerická salsa s pečenou rybou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Ryby příčně nařízneme po kůži, osolíme, potřeme šťávou z limetky, poprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji. 2) Ryby dáme je do trouby na 160 °C. 3) Rajčata, cibuli, koriandr a jalapeno papričky nakrájíme nadrobno. 4) Ředkvičky, avokádo a ledový salát nakrájíme na větší kousky. 5) Z kukuřice odřízneme jadérka. 6) Všechnu zeleninu v bodech 3 až 5 smícháme dohromady a zakápneme šťávou z limetky a pomeranče. Osolíme a zakápneme olejem. 7) Rybu podáváme se zeleninovou salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Zálivku smícháme se salátem vždy těsně před podáváním, aby salát nezvadl. Odpovědět
objev |12. září 2014
Na provonění můžeme ryby posypat strouhanou kůrou z limetky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!