SRDÍČKA 1 světlý piškotový korpus obdélníkový, asi 3/4kg drobného ovoce (maliny, rybíz, ostružiny ap.), 1/2kg tmavě růžového marcipánu, 400g hustého bílého jogurtu, 150g moučkového cukru, 150ml smetany 33%, 100g měkkého tvarohu, 8 plátků želatiny, moučkový cukr na vál Z ovoce oddělíme 1/4 a zbylé tři čtvrtiny ovoce rozmačkáme s 50 g cukru. Želatinu namočíme cca na 5 minut do studené vody, necháme ji změknout a pak pomalu zahřejeme, až se úplně rozpustí (NEVAŘIT!). Jogurt rozmícháme s tvarohem a zbylým cukrem. Rozpuštěnou želatinu promícháme nejdřív s malou částí jogurtové hmoty a pak ji vmícháme do zbylé jogurtové hmoty, do které na konec vmícháme rozmačkané oslazené ovoce. Marcipánovou hmotu rozválíme na válu poprášeném moučkovým cukrem na plát a formičkou obtisknout ornamenty. Pak plát nakrájíme na širší pruhy a vyložíme strany formiček ve tvaru srdíček. Z piškotového korpusu vykrojíme srdíčka stejné velikosti, jako formičky, a vmáčkneme je na dno formiček. Doplníme je připravenou ovocnou hmotou a necháme v chladu ztuhnout. Smetanu ušleháme dotuha (ztužovačem docílíme, aby lépe držela) a naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou. Ztuhlé dortíky opatrně vyndáme z formiček, nastříkáme na ně šlehačku a dozdobíme je zbylým ovocem. TUNEL 4 vejce, 90g špaldové hladké mouky, 90g cukr krupice, 30g karobu, 1 vanilkový cukr, olej na formu, ovoce na ozdobu Náplň - 200g hustý bílý jogurt, 60g moučkového cukru, 140ml smetany 33%, 2 plátky želatiny, 4 broskve; Poleva - 1 balení čirého dortového želé, žluté potravinářské barvivo Vejce vyšleháme s oběma cukry do pěny (nejlépe el šlehačem), zlehka vmícháme prosátou mouku a karob, promícháme. Těsto rozetřeme v tenčí vrstvě na plech s pečícím papírem, pečeme asi 8 minut na 200°C, necháme vychladnout. Plátky želatiny necháme nabobtnat v troše vody a pak je rozpustíme podle návodu. Jogurt promícháme s cukrem, vmícháme rozpuštěnou želatinu a na konec po částech vmícháme dotuha ušlehanou smetanu. Hladkou formu na tunel lehce potřeme zevnitř olejem a vyložíme mikrotenem tak, aby po stranách zůstal ještě kousek fólie volný. Formu naplníme krémem, uhladíme a po celé délce rozložíme do středu krému nakrájené broskve. Z upečeného plátu vykrojíme pásek stejně široký, jako je forma, a položíme ho na krém s broskvemi. Přes povrch přetáhneme fólii, která zůstala po stranách, a tunel necháme ztuhnout v mrazničce (NE ZMRZNOUT!). Dortové želé připravíme podle návodu a obarvíme ho troškou žluté potravinářské barvy. Ztuhlý tunel opatrně vyklopíme z formy, stáhneme z něj fólii, přelijeme ho částí připravené želatiny a hned jak trochu ztuhne, přelijeme tunel zbylou želatinou (vytvoří se silnější vrstva). Tunel necháme dobře zatuhnout v chladu a hotový nakrájíme na stejně silné řezy, ozdobíme ovocem nebo šlehačkou.